Contact :

Reactie plaatsen

Reacties

Giovanny
5 maanden geleden

Goede dag ik ben giovanny en ik ben dertien jaar ik heb een vraagje voor jullie doen jullie ook voor maatschappelijke stage ik hoor graag nog van u terug. Met vriendelijke groet Giovanny

rene roks
5 maanden geleden

Beste Giovanny, wij zijn een vereniging en geen ondernemenig en zijn daarrom niet in staat om iemand een stageplek aan te bieden. We zouden best meer vrijwilligers kunnen gebruiken maar een stageplaats kunnen wij je helaas niet aanbieden. Jammer. Veel succes met je zoektocht naar een stageplaats.

john Castelijn
6 maanden geleden

kwam toevallig de site tegen, prachtige site om te bekijken mijn complimenten ga zo door

Sjaak de Waard
6 maanden geleden

Zojuist website bezocht. Complimenten hoor.

John van der Heijden
6 maanden geleden

Eindelijk een website van De Vogelvriend waar tal van nuttige informatie op staat , een visitekaartje voor onze vereniging. Prima intiatief.

Huub Vervest
6 maanden geleden

Net gekeken naar onze website. Complimenten voor iedereen die over de schouders van Johan van Nispen meegekeken en geholpen heeft. Nu up-to-date houden.

Ben Mureau
6 maanden geleden

Schitterende website
Complimenten hoor.
Gr Ben

rene roks
6 maanden geleden

Laat mij als voorzitter eens de allereerste zijn die een reactie plaatst. Nog jong en onvolwassen, onze website die vandaag de lucht is in gegaan maar hij oogt nu al heel mooi. Gezellig om er doorheen te bladeren en sfeervolle verhaaltjes te lezen over onze club. Een zeer goede aanwinst, deze website.