Contact :

Reactie plaatsen

Reacties

ad tak
5 maanden geleden

hallo ik zoek het tel nummer van crist graumans want ik hoorde dat hij europese kanaries te koop had. zou graag contact willen hebben.

wil van Zuijlen
5 maanden geleden

Hallo, ik ben op zoek naar een mooi koppel kanarie zwart rood of zwartrood kobalt.
Wie kan mij daar aan helpen of weet wie de kweekt.
Ik ben zelf lid van de vogelvereniging ERV Rijen

J.v.d.heijkant
7 maanden geleden

5 verenigingen rondom breda
Wij wilde bij deze u mededelen dat de redactie van onze vogels aandacht wilde besteden, aan onze vergadering 31 augustus 2023 heeft u nog tips die wij kunnen gebruiken , die wij mee zou kunnen nemen inzake deze vergadering hopen wij op een positieve reactie
Groeten joop

J.v.d.heijkant
10 maanden geleden

Namens b.v.v. Hadden wij het idee om de vogelverenigingen rondom breda, eens bij elkaar te roepen. Zodat we in de toekomst meer kunnen samenwerken. Gezien het feit dat de t.t. Maar ook het aantal leden terugloopt. Wij hopen hiermede meer mogelijk heden te krijgen om ideeen samen uit te dragen. Hopelijk dat u interesse is gewekt en u uit te nodigen voor een informatie avond. Groeten b.v.v.

Fatima
10 maanden geleden

Pas geleden een mereltje mogen opvangen die in de tuin was gevallen. Fijn om jullie, ware vogelvrienden, als buren te hebben! En fijn dat jullie ons daar mee konden helpen! Dank voor de goede hulp en goede zorg voor de vogeltjes. 💛🐦‍⬛

Giovanny
een jaar geleden

Goede dag ik ben giovanny en ik ben dertien jaar ik heb een vraagje voor jullie doen jullie ook voor maatschappelijke stage ik hoor graag nog van u terug. Met vriendelijke groet Giovanny

rene roks
een jaar geleden

Beste Giovanny, wij zijn een vereniging en geen ondernemenig en zijn daarrom niet in staat om iemand een stageplek aan te bieden. We zouden best meer vrijwilligers kunnen gebruiken maar een stageplaats kunnen wij je helaas niet aanbieden. Jammer. Veel succes met je zoektocht naar een stageplaats.

john Castelijn
2 jaar geleden

kwam toevallig de site tegen, prachtige site om te bekijken mijn complimenten ga zo door

Sjaak de Waard
2 jaar geleden

Zojuist website bezocht. Complimenten hoor.

John van der Heijden
2 jaar geleden

Eindelijk een website van De Vogelvriend waar tal van nuttige informatie op staat , een visitekaartje voor onze vereniging. Prima intiatief.

Huub Vervest
2 jaar geleden

Net gekeken naar onze website. Complimenten voor iedereen die over de schouders van Johan van Nispen meegekeken en geholpen heeft. Nu up-to-date houden.